Waar kan ik een rubbermat op maat voor gebruiken

Een rubbermat op maat kun je voor verschillende doeleinden gebruiken. Sommige mensen gebruiken hem voor decoratie, anderen juist voor de veiligheid. Een derde optie is dat je een rubbermat gebruikt om een uitsparing op te vullen. We leggen het je graag uit:

Rubbermat op rol
Rubbermat op rol

Rubbermat voor veiligheid

Wanneer je een event hebt, of gewoon een gladde vloer, kun je een rubbermat gebruiken om je bezoekers veilig van A naar B te laten lopen. Deze rubberen matten hebben een uitstekende antislip en zijn eigenlijk niet te verplaatsen. Met deze matten ben je dus verzekerd van een veilige entree.

Rubbermat als opvulling voor een uitsparing

Je kent het wel, je hebt een mooie mat voor in je uitsparing gevonden, maar de mat is te dun. Wanneer je dan de mat in deze uitsparing stopt, ziet het er niet mooi uit en is het onveilig. In zo’n geval is een rubbermat als ondermat de perfecte oplossing! Deze mat ligt door haar antislip, stevig op de grond en zal niet verplaatsen. Je kunt je iets te dunne mat vervolgens hier veilig op leggen, waardoor je je mooie mat toch gewoon kunt gebruiken, zonder in te leveren op kwaliteit of veiligheid!

Wanneer je de mat als opvulling wenst te gebruiken, moet je in gedachten houden dat voor een optimale veiligheid, je mat maximaal 3mm boven de vloer uit mag komen.

Offerte opvragen

Wil je graag een rubbermat in specifieke maten, of in een grotere oplage bestellen? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan! Wij denken graag met je mee voor de juiste oplossing.

De waardering van mattenexpert.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 434 reviews.