Wanneer is een buitenmat op maat de beste oplossing voor mij

Wanneer jij kiest voor een buitenmat op maat ben je er zeker van dat je mat volledig aan jouw wensen voldoet. Wij volgen je wensen namelijk exact op. Wil je dus de volledige controle over jouw mat, is dit een goede mogelijkheid.Het is niet alleen fijn om je mat zelf te meten, het is soms ook aan te raden. Wanneer jij je mat in een uitsparing in de vloer wilt hebben, raden we je aan voor een buitenmat op maat te kiezen. Zo ben je er namelijk zeker van dat de mat exact past.

Wanneer jij een mat in aangepaste maten wenst, is dit de enige mogelijkheid. Niet elke mat is er namelijk standaard in alle maten. Daarom bieden wij met dit gratis op maat snijden de oplossing voor dit probleem.

Mogelijkheden bij MattenExpert

Bij MattenExpert bieden we je een breed assortiment buitenmatten aan. Al deze buitenmatten hebben hun eigen kwaliteiten. Echter hebben ze twee dingen met elkaar gemeen: Ze zijn van hoogwaardige kwaliteit en hebben een lange levensduur.
Rubbermat op rol
Rubbermat Alfa op rol 

Onze rubbermatten kun je gerust onverwoestbaar noemen. Deze loeisterke matten zijn bestand tegen alle weersomstandigheden. Verder zijn deze matten uitgerust met een natuurlijke antislip. Hierdoor liggen deze matten stevig op de grond. De ruwe structuur van de mat zorgt er voor dat je schoenen grondig gereinigd worden. Je kunt deze matten eenvoudig onderhouden door ze regelmatig uit te kloppen of door ze even af te spuiten met je tuinslang.

Borstelmat op rol 

De borstelmatten zijn uitgerust met stevige borstels die tot diep in je schoenen dringen. Ook deze matten zijn geschikt voor alle weersomstandigheden en gaan lang mee. Je kunt deze matten eenvoudig onderhouden door ze regelmatig uit te kloppen of er even met de stofzuiger overheen te gaan.

Spaghettimat op rol
Spaghettimat op rol

Spaghettimatten zijn uitgerust met gedraaide vezels. Deze vezels halen vuil weg tot diep uit je schoenen. Door de gedraaide structuur van de vezels zakt vuil direct weg in de mat. Hierdoor blijft je mat haar mooie uiterlijk behouden! Verder heeft deze mat een uitstekende waterafvoer. Deze matten zijn eenvoudig te onderhouden, door ze regelmatig uit te kloppen.

Buitenmat op maat, met of zonder oplooprand

Naast alle maten waarin we je mat gratis snijden, bieden we je ook de mogelijkheid om te kiezen voor een buitenmat met een oplooprand. Een oplooprand is een schuin oplopend stuk rubber, wat toegevoegd kan worden aan de mat. Zo maak je de drempel van de mat lager en is de mat nog beter begaanbaar voor bijvoorbeeld rolstoelen of kinderwagens!

Keuzehulp

Weet je even niet meer welke mat het best bij je past? Wij helpen je graag om toch de juiste mat voor jouw situatie te vinden. Daarom hebben we voor jou onze Keuzehulp ontwikkeld. Met deze gratis tool helpen we je om de juiste mat voor je te vinden!

Advies op maat

Heb je hulp nodig bij het invoeren van de juiste maten van je mat? Via onze Advies op maat-service helpen we je graag om een passend advies bij jouw vraagstuk te geven.

Hoe bestel je een buitenmat op maat bij MattenExpert

Bij MattenExpert kun jij eenvoudig je buitenmat op maat laten snijden. Wij leggen je graag uit hoe een bestelling hiervan in zijn werk gaat. Zo heb jij een duidelijk en transparant beeld van wat er gebeurd tussen de betaling en het moment dat de mat bij jouw in huis ligt!
Deurmat op maat kiezen
1. Kies je deurmat en geef vervolgens je gewenste maten aan
Deurmat op maat - gegevens
2. Vul je gegevens in, zo weten wij waar we je mat naar toe moeten sturen!

 

Deurmat op maat afrekenen
3. Reken eenvoudig af met iDeal. Snel en veilig dus!
Deurmat op maat binnen
4. Jij hebt je mat zo snel mogelijk pasklaar in huis!
De waardering van mattenexpert.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 434 reviews.