Wanneer kiezen voor een spaghettimat

Header afbeelding wanneer kiezen voor buitenmat spaghetti

Wanneer kiezen voor een spaghettimat

Een spaghettimat is de ideale deurmat voor buiten, het gaat jarenlang mee en door zijn structuur voelt deze zacht en onder je voeten. Je gasten, klanten, relaties en / of personeel voelen zich gauw welkom. Maar wanneer kiezen voor een spaghettimat.

1. Zachtheid

Eén van de grootste verschillen met andere buitenmatten zoals een rubbermat, borstelmat of een projectmat is de zachtheid van de mat. Door de structuur van de mat voelt de spaghettimat  aan als kleine veertjes waar je op loopt en die tegelijkertijd de schoen schoon schraapt. Heb jij een winkel, restaurant of evenement waar mensen lang moeten staan of lang in een rij moeten wachten? Dan is dit de ideale mat om te voorkomen dat men last in de voeten en benen krijgt van het wachten.

2. Doorlaten van water

Spaghettimat kiezenDe mat heet spaghettimat omdat deze letterlijk lijkt op een bord vol spaghetti. De mat bestaat uit lange PVC slierten die ongestructureerd op, in en over elkaar gelegd worden. Hierdoor is de mat niet solide en geeft deze water genoeg mogelijkheden om te passeren. Nooit meer een soppende mat waar je gasten op naar binnen hoeven te lopen.

Op de foto kun je goed zien hoe de structuur van een spaghettimat er uit ziet. Als je de mat tegen het ligt houdt dan zie je overal kleine lichtstraaltjes door de mat heen komen. Een bijkomend voordeel van de spaghettimat is, zodra het regent, spoelt het modder en vuil via de kleine opening naar de onderkant van de mat. Hierdoor lijkt de mat schoner na een regenbui.

3. Gaat jaren lang mee

PVC en Vyniel zijn materialen die erg duurzaam zijn gebruik. Een spaghettimat hoef je niet zo snel te vervangen als stoffen matten. Een exacte tijd over hoelang de mat mee gaat is moeilijk af te geven. Gebruik, weersomstandigheden en plaats bepaalt de houdbaarheid. Toch kunnen wij je verzekeren dat je jarenlang plezier ondervindt van die mat. Onze klanten vervangen de mat vanaf 4 jaar bij intensief gebruik, andere klanten hebben de mat al meer dan 8 jaar en ziet er nog goed uit en heeft nog steeds een juiste werking.

4. Geschikt voor elke type entree

Dit type mat is geschikt voor elk type entree. Of je een spaghettimat voor thuis zoekt of er één wil voor je onderneming, je slaat nooit de plank mis met een mooie spaghettimat. De spaghettimat is te bestellen in verschillende kleuren en kan in elk gewenste vorm gesneden worden.

Wist je dat wij spaghettimatten aan elkaar lijmen als deze groter is dan standaard beschikbare maten? En, hier zie je niets van. 😉

5. Schuift niet

Een spaghettimat blijft vrijwel altijd op zijn plek liggen door zijn gewicht en structuur. Visite kan er dan niet voor zorgen dat de mat scheef komt te liggen. De entree blijft hierdoor altijd netjes en verwelkomt jou gasten met een warm hart.

6. Als logomat

Wanneer kiezen voor een spaghettimat

De spaghettimat is de ideale logomat voor buiten. Het logo wordt in de mat gesneden en zo gelijmd dat dit niet te zien is. Tevens verzekeren wij dat het logo nooit zal loslaten.

7. Beschikbaar in verschillende kleuren

De spaghettimat is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Hierdoor kun jij een kleur kiezen die het best bij jouw entree past.

Spaghettimat kleuren
Rood, Bruin, Zwart, Blauw, Grijs,

Oplooprand

8. Oplooprand

Voor een nog mooiere entree kun je de spaghettimat laten voorzien van een oplooprand. dit geeft de mat een chiquere uitstraling en voorkomt dat mensen over de rand struikelen of tegen de rand aan trappen waardoor de mat lelijk wordt.

9. In elke maat

De spaghettimat is verkrijgbaar in vaste maten, in rol of in specifieke maten. Wil jij een deze buitenmat in een specifieke maat dan kun je dat eenvoudig opgeven bij de het product. De mat wordt dan op maat gesneden. Ook als je een oplooprand wenst dan kun je dat eenvoudig aangeven. De prijs wordt berekend per vierkante meter. Heb je liever een deel van een rol, dan betaal je alleen de strekkende meter. De spaghettimat komt in rollen van 120cm breed.

Zoek je een loper voor buiten? Dan kun je de mat ook in een hele rol bestellen. Alle producten zijn te vinden op de buitenmat spaghettimatpagina.

Zoek jij een mat die groter is dan de maten die jij opgeeft? Dat geeft niet, wij zijn in staat deze naadloos te leveren met dezelfde garantie.

Welke type spaghettimatten zijn er?

Je kunt bij MattenExpert kiezen voor 2 type spaghettimatten. Dat is de spaghettimat op maat of in spaghettimat vaste maat en de curly op maat of in een curly vaste maat. Het grootste verschil zit in de kwaliteit. De spaghettimat wordt voornamelijk gebruikt als zakelijke mat door zijn stevige kwaliteit en de curly wordt meestal gebruikt door particulieren. Wil je toch graag weten wanneer je welke mat moet gebruiken lees dan het volgende artikel: Verschil tussen een Spaghettimat en een Curly

Verschil tussen Curly en Spaghetti