Alle maten mogelijk

Gratis op maat gesneden

Snelle levering, snel in huis

Jij hebt je mat zo snel mogelijk in huis

Laagsteprijsgarantie

Ergens goedkoper? 10% extra korting

Eenvoudig retourneren

Niet tevreden? Geld terug

Veelgestelde vragen

Wij hebben voor jou onze veelgestelde vragen op een rijtje gezet. Zo hopen we je te kunnen helpen om het antwoord op jouw vraag te krijgen. Heb je toch niet kunnen vinden wat je zocht? Neem dan contact met ons op.

Deurmat algemeen

Wat is een oplooprand
Oplooprand

Een oplooprand is een extra optie bij sommige matten. Deze oplooprand is van rubber, en loopt schuin op tegen de rand van de mat. Zo zorg je er dus voor dat de mat beter begaanbaar is. Dit is met name handig voor bijvoorbeeld rolstoelen, kinderwagens of containers.

Daarnaast zorgt een oplooprand voor een extra rubberen rand. Dit zorgt er dan weer voor dat de mat een extra antisliplaag heeft. Met een oplooprand heb jij dus een nóg stevigere en nóg beter begaanbare mat.

Deze twee soorten binnenmatten hebben allebei hun eigen kwaliteiten. Een droogloopmat is vooral geschikt in het opnemen van vocht. Daarnaast reinigt deze het meest grove vuil van je schoenen. Deze matten zijn wasbaar.

Een schoonloopmat is meer gericht op het schoonmaken van je schoenen. Deze matten halen al het vuil grondig weg. Daarnaast nemen deze matten ook vocht op, maar minder dan een droogloopmat. Verder zijn deze matten niet wasbaar.

Beide matten reinigen dus je schoenen, en nemen vocht op. Een droogloopmat blinkt echter meer uit in het drogen van je schoenen, een schoonloopmat in het schoonmaken van je schoenen.

Al onze deurmatten zijn van hoogwaardige kwaliteit en zijn uitgerust met een antisliplaag of een extra stroeve onderkant. Met uitzondering van de kokosmatten, hebben verder al onze deurmatten een extra antisliplaag gekregen. Deze antisliplaag zorgt voor een veilige omgeving, waarin de mat nóg steviger op de grond te ligt.

Je kunt natuurlijk kiezen uit binnenmatten en buitenmatten. Wanneer je een mat buiten wilt neerleggen, adviseren we je ook een buitenmat te nemen. Binnenmatten zijn namelijk niet bestand tegen alle weersomstandigheden. Kies dus alleen voor een binnenmat wanneer deze volledig vrijgesteld is van weersomstandigheden. Wanneer je bijvoorbeeld een mat onder een afdakje wilt, is het nog steeds raadzaam een buitenmat te kiezen. Dit komt omdat er altijd sneeuw of regen tegen de mat aan kan komen, waardoor deze haar optimale werking verliest.Er zijn heel veel verschillende soorten deurmatten. Al deze matten hebben hun eigen voordelen en kwaliteiten. Wij hebben ze voor jou op een rijtje gezet.

Binnenmatten

Je kunt binnenmatten eigenlijk in twee categorieën opdelen. Droogloopmatten en schoonloopmatten. Daarnaast zijn er ook nog kokosmatten. Deze matten passen het best onder de schoonloopmatten, omdat deze vooral je schoenen reinigen en in mindere mate vocht opnemen.

Droogloopmatten

Droogloopmat FAQ
Droogloopmat

Allereerst zijn er droogloopmatten. Deze matten zijn vooral goed in het opnemen van vocht. Hoewel deze mat ook grof vuil van je schoenen haalt, is deze toch het best in het opnemen van vocht en zo het voorkomen van natte voetafdrukken in huis. Daarnaast zijn deze matten wasbaar. Deze matten zijn beschikbaar met of zonder oplooprand

Schoonloopmatten

Schoonloopmat FAQ
Schoonloopmat

Zoals de naam misschien al zegt, kun je je schoenen op een schoonloopmat goed schoonlopen. Deze matten zijn uitgerust met stevige vezels, die diep in je schoenzolen dringen. Zo voorkom je dat vuil naar binnen gedragen wordt. Daarnaast zorgen de vezels voor een snel transport van vuil naar de bodem van de mat. Deze matten zijn niet wasbaar.

Kokosmatten

Kokosmat FAQ
Kokosmat

Kokosmatten zijn gemaakt van sterke kokosvezels. Deze vezels dringen diep in je schoenzolen en reinigen zo je schoenen grondig. Verder nemen deze matten vocht op, hoewel dit niet zo goed is als bij droogloopmatten. Kokosmatten hebben geen oplooprand en zijn niet wasbaar.

Buitenmatten

Buitenmatten zijn in drie categorieën te verdelen: rubbermatten, spaghettimatten en borstelmatten. Deze matten zijn bestand tegen alle weersomstandigheden en hebben hun eigen kwaliteiten, die we hieronder met je delen:

Rubbermatten

Rubbermat FAQ
Rubbermat

Rubbermatten zijn de krachtpatsers onder de matten. Deze matten zijn loeisterk en onverwoestbaar. Bestand tegen alle weersomstandigheden reinigen ze je schoenen van het grofste vuil. Door de grote gaten in de mat valt het vuil direct onder de mat, waardoor je mat schoon blijft. Door de sterke rubberstructuur blijft deze mat goed op haar plek liggen. Verder kun je bij deze mat kiezen voor een oplooprand.

Spaghettimatten

Spaghettimat FAQ
Spaghettimat

Spaghettimatten zijn meest geavanceerde buitenmat. Deze mat neemt niet alleen vuil op, maar ook vocht. De stevige vezels dringen tot diep in je schoenen en zorgen zo voor een grondige reiniging. Doordat de polen gedraaid zijn, zakt het vuil direct naar beneden. Hierdoor blijft je mat haar mooie uiterlijk behouden. Je kunt bij deze mat kiezen voor een oplooprand.

Borstelmatten

Borstelmat FAQ
Borstelmat

Borstelmatten komen diep in je schoenzolen en reinigt zo je schoenen grondig. De stevige borstels haken het vuil uit je zolen en zorgen zo voor schone schoenen bij binnenkomst. Anders dan een spaghettimat heeft een borstelmat een minder goede vochtopname.

Keuzehulp

Wij snappen dat je door al deze mogelijkheden het bos niet meer ziet. Daarom hebben we voor jou de Keuzehulp ontworpen. Met deze gratis tool kun je eenvoudig er achter komen welke mat het best bij jouw situatie past. Heb je een specifieke vraag over jouw situatie? Maak dan gebruik van onze gratis Advies op maat-service. Hiermee helpen we je graag om samen juiste oplossing voor jouw situatie te vinden.

Een deurmat behoudt haar maximale werking gemiddeld zo’n 3 jaar. Het verschil zit hem in de mate van gebruik en de matsoort. Zo gaat een schoonloopmat gemiddeld iets langer mee dan een droogloopmat. Dit komt door de verschillende stoffen waaruit deze matten bestaan. Wanneer jij je mat elke twee jaar vernieuwd, ben je er zeker van dat de mat haar maximale werking behoudt.

Het is belangrijk om je mat op de juiste maten te meten. De manier waarop je je mat het best kunt meten, verschilt echter. Hieronder vind je alles waar je op moet letten bij het opmeten van de maten voor jouw mat op maat! ?

Meet je gewenste maten goed op!

Een mat in de vloer
Bij een mat in de vloer is het erg belangrijk om exact de goede maten te hebben. Leg daarom het uiteinde van je rolmaat tegen de binnenkant van de put waar de mat in hoort te komen. Vervolgens dien je de mat exact, op de millimeter nauwkeurig, op de tegenoverliggende rand op te meten. Doe dit vervolgens ook bij de andere zijde.

Een mat op de vloer – met of zonder oplooprand?
Eigenlijk is de enige relevante vraag, of je de mat inclusief of exclusief oplooprand wilt berekenen. Wanneer jij een mat wilt, met een oplooprand, van 100x100cm, komt er een oplooprand van ongeveer 2cm bij. De totale maten worden dus 102×102. Wanneer je een mat in exact 100x100cm wenst, dien je dus de mat zelf in de maten 98x98cm te bestellen.

Onderhoud van mat

Dit hangt van de matsoort af. Alleen droogloopmatten zijn wasbaar. Wij hebben voor alle matsoorten een handig schema gemaakt, waarin jij precies kunt zien welke methode het best bij jouw mat past. Dit schema kun je in de vraag hier onder zien.

Wanneer je een mat regelmatig schoonmaakt en onderhoudt, verleng je de levensduur van de mat. Er zijn verschillende mogelijkheden voor de verschillende matten, die hieronder uitgelegd staan:

 • Wassen, onze droogloopmatten zijn wasbaar vanaf 30°C. Verder is het verstandig om voor gebruik een droogloopmat ook te wassen. Wanneer een mat namelijk eenmaal in contact is geweest met vocht, neemt de mat veel meer vocht op.
 • Stofzuigen, Een aantal matsoorten kun je stofzuigen. Wanneer je deze matten regelmatig stofzuigt, verleng je de levensduur van deze matten.
 • Natte Borstel, Onze kokosmatten kun je het best af en toe bevochtigen met een natte borstel. Zo voorkom je dat de mat uitdroogt en behoudt de mat haar maximale werking.
 • Afspuiten, Sommige matten kun je eenvoudigweg afspuiten met een tuinslang. Deze matten kunnen veel verdragen en zullen daarom niet beschadigen hiervan.
 • Uitkloppen, Een groot deel van de matten kun je eenvoudig uitkloppen. Zo verwijder je het vuil uit de mat en verleng je de levensduur.

Hieronder vindt je de juiste behandelmethoden voor iedere mat:

Wassen Stofzuigen Natte borstel Afspuiten Uitkloppen
Droogloopmat ✔️ ✔️ ✔️
Schoonloopmat ✔️ ✔️
Kokosmat ✔️ ✔️ ✔️
Rubbermat ✔️ ✔️
Spaghettimat ✔️ ✔️
Borstelmat ✔️ ✔️

Een vlek op je mat is vervelend, maar geen reden tot paniek. Bijna elke vlek op onze deurmatten is te verwijderen. Wij hebben voor jou een viertal methoden die bijna alle vlekken weghalen. In het schema vind je welke methode voor jouw situatie van toepassing is.

Vlekkenoverzicht

Verse Vlekken Oudere Vlekken
Snoepgoed, ijs en fruit 1 2
Dranken 1 2
Vetten en Oliën 3 3
Lijmresten of verf 4 4
Verf 3 3
Lichamelijke vloeistoffen (bloed, urine) 1 2

Oplossing 1

Benodigdheden:

 • Lepel
 • Handdoek
 • Koud water

Verwijder eerst alle vastgekoekte delen voor zover dit mogelijk is met een lepel. Maak daarna een handdoek nat met koud water, wring deze uit en leg deze op de vlek. Laat daarna de handdoek liggen totdat deze droog is. Herhaal dit totdat de vlek niet meer afgeeft.

James Vlekkenwonder

Oplossing 2

Benodigdheden:

 • James Vlekkenwonder
 • Handdoek

Plaats de fles James Vlekkenwonder op de droge vlek, door de opening van de fles op de vlek te plaatsen. Zo wordt het goed verspreid over de vlek. Breng vervolgens James Vlekkenwonder ook aan op een handdoek. Leg daarna deze handdoek over de vlek heen en laat de vlek drogen. Herhaal dit totdat de vlek verdwenen is.

Mat schoonmaken met James Vlekkenspray
James Vlekkenspray

Oplossing 3

Benodigdheden:

 • Droge handdoek
 • James Vlekkenspray

Breng James Vlekkenspray aan op een droge handdoek. Boen daarna de vlek met deze handdoek. Doe dit in grote, rustige halen. Wanneer er nog een beetje vlekken over zijn, kun je ook de spray direct op de mat spuiten. Daarna kun je de mat ook rustig boenen met de handdoek. Doe dit niet te ruw! Wanneer je te hard over de mat heen schrobt, kan dit de mat beschadigen.

Oplossing 4

Benodigdheden:

 • Lepel
 • Droge handdoek
 • James Vlekkenspray

Spuit wat James Vlekkenspray op en rond de vlek. Laat dit vijf minuten inwerken. Schraap daarna het losweekte vuil met een lepel weg. Wrijf vervolgens met een handdoek de resten van de vlek met rustige lange halen schoon. Herhaal daarna indien nodig de behandeling.

Deurmat op maat

Dit is afhankelijk van hoe je de mat wilt gebruiken, in een uitsparing of op de vloer:

 • Op de vloer: In dit geval kun je het best een deurmat in dezelfde breedte als de deur hebben. Dit is meestal wel mogelijk in een standaardmaat. Mocht je toch een andere maat hebben, kun je voor een deurmat op maat kiezen.
 • In de vloer: Wanneer je een mat in de vloer wilt, raden we je aan om altijd een deurmat op maat te kiezen. Meet de uitsparing exact uit. Tel hier een marge van 1 milimeter op en bestel je gewenste mat. Heb je hiermee hulp nodig? Neem dan contact op met onze gratis Advies op maat-service. Wij helpen je graag de juiste mat voor jouw situatie te vinden.

Bij MattenExpert snijden we je deurmat gratis voor jou op maat! Wij bieden een breed assortiment deurmatten aan, zowel binnenmatten als buitenmatten. Je kunt eenvoudig de volgende stappen volgen om jouw deurmat in de door jouw gewenste maten te krijgen!

Deurmat op maat kiezen
1. Kies je deurmat en geef vervolgens je gewenste maten aan
Deurmat op maat - gegevens
2. Vul je gegevens in, zo weten wij waar we je mat naar toe moeten sturen!

 

Deurmat op maat afrekenen
3. Reken eenvoudig af met iDeal. Snel en veilig dus!
Deurmat op maat binnen
4. Jij hebt je mat zo snel mogelijk pasklaar in huis!

Natuurlijk kun je je mat zelf op maat snijden. Er zijn echter wel een aantal zaken die belangrijk zijn om in de gaten te houden. Wanneer je de mat in een vloer wilt leggen, is het natuurlijk belangrijk dat deze exact in de put valt. Daarom raden we je aan, wanneer je dit snijden zelf wilt doen, wel een paar cm marge te houden aan alle kanten, om te voorkomen dat je te weinig mat hebt.

Wat het snijden zelf betreft: de mat moet natuurlijk zo strak mogelijk gesneden worden. Met een meetlint of een ander voorwerp om een rechte lijn aan te houden, kun je dit prima zelf doen. Verder is een stanleymes voldoende. Leg de mat wel op de kop als je snijdt! De vezels van de mat zitten in de backing vast, daarom is het handig om aan de achterkant te snijden.

Dus: Wanneer je de mat op de kop legt, met de achterkant naar boven, kun je met een stanleymes deze mat prima zelf snijden!

Deurmat in uitsparing

Je kunt een deurmat op twee manieren leggen. De mat kun je óp de vloer leggen, dus gewoon op je huidige vloer, maar ook ín de vloer. Dit noemen we een uitsparing. Dit laatste is eigenlijk alleen van toepassing voor binnenmatten, maar buitenmatten kun je ook in een uitsparing leggen.

Een deurmat met uitsparing zie je vooral achter de voordeur. Hier is bij de meeste huizen de ingang naar de kruipruimte. Met een deurmat met uitsparing kun je dan eenvoudig het luik verbergen.

Deurmat in uitsparing
Deurmat op de vloer

Wanneer je een deurmat in een uitsparing wilt leggen, zijn er twee zaken waar je rekening mee moet houden:

 1. De hoogte van je mat
  Wanneer je een mat in een uitsparing wilt leggen, is de hoogte van de mat erg belangrijk. Je wilt namelijk niet dat de mat te laag komt, want dan stappen mensen in een gat, waarna ze tegen de vloer kunnen struikelen. Andersom kunnen mensen over de mat struikelen wanneer deze te hoog ligt. Wij raden je daarom aan voor een mat te kiezen die hooguit enkele milimeters boven je vloer uitkomt. Je kunt dus meten vanaf de bodem van de uitsparing, tot de rand.
 2. De afmetingen van je mat
  Wanneer je kiest voor een deurmat in een uitsparing, raden we je aan om voor een deurmat op maat te kiezen. Zo ben je er namelijk zeker van dat de mat precies in de uitsparing past. Je kunt heel eenvoudig de afmetingen van de put opmeten, door bovenaan de uitsparing, de randen op te meten. Wanneer je de randen onderin de uitsparing opmeet, kan dit een klein verschil hebben met de bovenkant. Meet daarom vanaf de bovenkant van de put. Indien je vragen hebt over het opmeten van je uitsparing of het kiezen van de juiste mat voor jouw situatie, maak dan gebruik van onze gratis Advies op maat-service. Wij helpen je graag de juiste mat te vinden!

Wij raden je af om een mat met oplooprand in je vloer te leggen. Met een oplooprand zorg je namelijk voor een verlaagde mat aan de randen, waardoor mensen kunnen struikelen.

Bestellen en bezorgen

Zodra jij je bestelling geplaatst hebt, gaan we direct voor je aan de slag. Je ontvangt direct na het bestellen altijd een bestelbevestiging. Zo weet je dat alles goed is overgekomen. Hierna verzenden we de mat binnen 48 uur naar het door jou gewenste adres! Indien je een grote order hebt, of indien iets niet op voorraad is, kan het iets langer duren. Hier informeren we je natuurlijk tijdig over!

Het kan natuurlijk eens voorkomen dat je geen bestelbevestiging hebt ontvangen. Check daarom altijd even de spam inbox van je mailbox. Indien je de bevestiging nog steeds niet hebt, neem dan even contact met ons op. Het gebeurt soms dat er door een technisch foutje of een verkeerd ingevuld email adres, iets mis gaat. Dit verhelpen we direct, waarna we je de bevestiging alsnog naar je sturen!

Wanneer we je product verzenden, ontvang je altijd van ons een Track & Trace Code. Hiermee kun je je product volgen. Mocht het toch voorkomen dat het product niet geleverd is, neem dan even contact met ons op. Linksom of rechtsom, wij zorgen er voor dat jij je mat zo snel mogelijk in huis krijgt!

Bij bestellingen boven de €99,- bezorgen we gratis! Daaronder rekenen we €6,50 verzendkosten.

Wij proberen om bij iedere bestelling een Track & Trace toe te voegen. Dit is echter niet bij elke vervoerder mogelijk. Wanneer er geen Track & Trace mogelijkheid is bij je bestelling, informeren we je hierover tijdig.

Je kunt al je bestellingen en facturen inzien in je account. Dit account is aangemaakt toen je je eerste bestelling plaatste. Kijk voor de inloggegevens in de bevestigingsmail van je eerste order.

Ook voor grote pakketten hoef jij geen moeite te doen, dat doen wij wel. Wanneer er een grote zending geleverd wordt, nemen we hierover even contact met je op. Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat we een vrachtwagen sturen. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden!

Natuurlijk is dit ook mogelijk! Neem dan even contact met ons op, om een afspraak te maken.

Betalen

Je kunt bij ons betalen met iDeal. Snel, eenvoudig en veilig!

Wij maken gebruik van een beveiligde internetomgeving zodra jij begint met het betalen van je bestelling. Je gegevens worden versleuteld verstuurd via een SSL-verbinding. Zo kan er niemand met je meekijken! Je herkent deze beveiligde verbinding aan het groene slotje in je browser.

Je kunt je factuur vinden in je account. Dit account heb je aangemaakt toen je je bestelling plaatste. In de bevestigingsmail van je bestelling staan je inloggegevens. Hier kun je je gehele bestelhistorie en al je facturen inzien.

Wanneer je factuur niet klopt, raden we je aan contact met ons op te nemen.

Retourneren en annuleren

Je kunt je bestelling alleen annuleren wanneer deze ons magazijn nog niet verlaten heeft. Dit doe je door contact met ons op te nemen. Vermeld hierbij duidelijk je bestelnummer.

Op maat gemaakte producten kunnen niet worden geannuleerd.

Je kunt je order eenvoudig wijzigen door contact met ons op te nemen.

Wij verwerken je aanvraag binnen vijf werkdagen. Je krijgt het volledige aankoopbedrag exclusief verzendkosten teruggestort.

Natuurlijk mag jij je artikelen ruilen bij MattenExpert. Wanneer je een product van ons hebt ontvangen, maar er toch niet helemaal zeker van bent, kun je contact met ons opnemen. Vervolgens denken wij met je mee voor een juiste oplossing.

Je kunt je bestelling binnen 14 dagen retourneren of ruilen. Op de bijgesloten factuur vind je de verzenddatum. Binnen deze termijn kun je de producten retourneren. Retouren dienen altijd in overleg met ons teruggezonden te worden. Het retourneren van een mat gaat als het volgt:

 1. Als eerste neem je even contact met ons op, om je probleem aan te geven.
 2. Hierna kijken we samen naar de beste oplossing, en zorgen we direct voor een passende oplossing
 3. Indien je mat retour gaat, kun je deze eenvoudig afgeven bij elk PostNL punt in Nederland.
 4. Zodra we de mat in goede orde hebben ontvangen, storten we je volledige aankoopbedrag terug!

Voorwaarden retourzendingen:

 • De geretourneerde artikelen moeten goed verpakt zijn en voorzien van de originele factuur of pakbon.
 • Voor op maat gemaakte artikelen rekenen we 15% handelingskosten.
 • Retourneringskosten zijn voor eigen rekening. Wanneer het een fout van ons betreft, is dit natuurlijk niet het geval.

Nadat wij het product ontvangen hebben en goedgekeurd hebben, ontvang je het aankoopbedrag binnen 14 dagen terug.

Nee. Je kunt je product niet laten ophalen. Wanneer je vragen hebt over grote producten retourneren kun je contact opnemen met ons. Wij helpen je graag om de juiste oplossing te vinden.

Wij stellen je hier zo snel mogelijk per mail van op de hoogte. In deze mail vind je ook informatie over de verwerking van je retour en de volgende stappen.

Garantie en service

Bij MattenExpert ontvang je minstens 1 jaar garantie op onze producten. Sommige producten hebben een nog langere garantieperiode. Je kunt deze informatie vinden in je productbeschrijving of opvragen door contact op te nemen met ons.

Een klacht is gegrond als deze niet is veroorzaakt door:

 • Sprake van beschadiging door opzet
 • Wanneer er sprake is van normale slijtage of door het niet juiste gebruik van de mat

Dit is natuurlijk niet de bedoeling. Wanneer je product beschadigd geleverd is, adviseren we je contact op te nemen met ons. Wij zorgen er vervolgens voor dat jij zo snel mogelijk een nieuwe, goede mat thuisgestuurd krijgt.

Ook wanneer een mat buiten de garantietermijn valt, helpen we je graag om tot een oplossing te komen. Wanneer je mat beschadigd of kapot is, kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je vervolgens verder om tot een juiste oplossing te komen.

Mijn account

Je maakt een account zodra jij een bestelling bij MattenExpert hebt geplaatst. Met dit account kun jij je bestellingen en facturen inzien. Je vind je inloggegevens in je ordermail.

Dit is geen reden voor paniek! Je kunt je wachtwoord namelijk eenvoudig herstellen. Wanneer je inlogt klik je op ‘Wachtwoord vergeten‘. Vervolgens helpen wij je om een nieuw wachtwoord in te stellen. Zo kun jij weer snel inloggen!

Je kunt je gegevens, zoals je adres, eenvoudig wijzigen in je account.

Je kunt je facturen eenvoudig inzien in je account.

Je kunt al je bestellingen eenvoudig inzien via je persoonlijke account op MattenExpert.

Zakelijk bestellen

Jazeker! Wanneer jij als zakelijke klant een order plaatst bij MattenExpert kijken we samen naar de mogelijkheden. Vervolgens maken wij een definitieve offerte voor jou. Voor alles geldt: Hoe meer je bestelt, hoe hoger de korting per staffel.

Wanneer je als zakelijke klant een order wilt bestellen bij MattenExpert, kun je in aanmerking komen voor uitstekende kortingen! Daarom kun je het best een offerte aanvragen. Wij kijken daarna samen naar de mogelijkheden om zo tot een gezamenlijke oplossing te komen!

Het bestellen van een grote order gaat als volgt in zijn werk:

 1. Je vult een offerte aanvraag in.
 2. Binnen één werkdag heb jij reactie.
 3. Nadat je de offerte hebt geaccordeerd, hebben we nog een aantal gegevens van je nodig, t.b.v. de facturatie.
 4. In de meeste gevallen kun je betalen op rekening. Hiervoor voeren we een kredietwaardigheidscheck uit.
 5. Jij krijgt je bestelde deurmatten zo snel mogelijk binnen!

Bij ons kun je natuurlijk betalen met iDeal. Ben je echter een zakelijke klant, dan bieden we je ook de mogelijkheid om achteraf, of op rekening te betalen. Neem hiervoor even contact met ons op.

Heb je toch nog niet kunnen vinden wat je zocht? Neem dan contact met ons op! Wij helpen je graag.

De waardering van mattenexpert.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 436 reviews.