Logomatten

Wanneer je een deurmat op maat kiest, profiteer je van onze gratis mat op maat-service. Wij snijden de mat namelijk geheel kosteloos voor jou op maat. Maar dit is niet alleen het enige voordeel. Jij hebt met deze mat namelijk een mat die exact bij jou past.

Deurmat in de vloer
Denk aan je maten bij een deurmat in de vloer!

Mat in de vloer
In sommige gevallen is het wenselijk een deurmat in de vloer te leggen. Denk hierbij aan een uitsparing zoals die vaak te zien is bij een voordeur. In zo’n geval raden we je aan om voor een deurmat op maat te kiezen. Het is natuurlijk jammer wanneer je mat net niet in de uitsparing past. Daarom is het belangrijk om de mat zo nauwkeurig mogelijk op te meten.

Heb je hierbij hulp nodig? Via onze gratis Advies op maat-service helpen we je graag om de juiste keuzes te maken.

Je kunt bij ons kiezen uit verschillende matten op maat:

Oplooprand logomatDeurmat met of zonder oplooprand
Je kunt bij ons kiezen tussen deurmatten op maat met of zonder oplooprand. Een oplooprand maakt een mat nog beter begaanbaar voor bijvoorbeeld rolstoelgebruikers of kinderwagens.

Het is belangrijk om je mat op de juiste maten te meten. De manier waarop je je mat het best kunt meten, verschilt echter. Hieronder vind je alles waar je op moet letten bij het opmeten van de maten voor jouw mat op maat! ?

Meet je gewenste maten goed op!

Een mat in de vloer
Bij een mat in de vloer is het erg belangrijk om exact de goede maten te hebben. Leg daarom het uiteinde van je rolmaat tegen de binnenkant van de put waar de mat in hoort te komen. Vervolgens dien je de mat exact, op de millimeter nauwkeurig, op de tegenoverliggende rand op te meten. Doe dit vervolgens ook bij de andere zijde.

Een mat op de vloer – met of zonder oplooprand?
Eigenlijk is de enige relevante vraag, of je de mat inclusief of exclusief oplooprand wilt berekenen. Wanneer jij een mat wilt, met een oplooprand, van 100x100cm, komt er een oplooprand van ongeveer 2cm bij. De totale maten worden dus 102×102. Wanneer je een mat in exact 100x100cm wenst, dien je dus de mat zelf in de maten 98x98cm te bestellen.

Een deurmat op maat laten snijden is heel eenvoudig met onze Mat op Maat-service. Via ons stappenplan kun je zien hoe je bestelling in zijn werk gaat. Zo heb jij een duidelijk en transparant overzicht van wat er gebeurd!

 1. Wanneer je je mat gevonden hebt, kun je je maten eenvoudig invoeren. Het bedrag wat je betaald voor de mat, wordt direct voor je berekend. Dit is ook de uiteindelijke prijs!
  Deurmat op maat bestellen bij MattenExpert
  1. Zodra jij je gewenste mat hebt gevonden, hoef je alleen maar je gewenste maten in te vullen. De prijs wordt direct berekend en is definitief!

   

 2. Vervolgens kun je je adresgegevens invullen. Zo weten wij waar we je mat heen moeten sturen.
  Contactgegevens Deurmat op maat bij MattenExpert
  2. Hierna kun je je contactgegevens invoeren.

   

 3. Daarna kun je eenvoudig afrekenen. Dit kan bij ons via bankoverschrijving, iDeal of Paypal. Eenvoudig, snel en veilig dus!
  Deurmat op maat bestellen afrekenen bij MattenExpert
  3. Tot slot kun je de mat afrekenen via bankoverschrijving, Ideal of Paypal.

   

 4. Wij gaan voor jou aan de slag. We snijden je deurmat op maat en verzenden de mat binnen 48 uur. Zo heb jij je mat zo snel mogelijk, pasklaar in huis!
De waardering van mattenexpert.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 447 reviews.