Wat je moet weten over een droogloopmat

Anders dan een schoonloopmat, zorgt een droogloopmat vooral voor het drogen van de schoenzolen. Deze matten houden vuil, maar vooral vocht vast. Wanneer jij je natte schoenen aan deze mat afveegt, wordt meer dan 80% van het vocht van je schoenen gehaald. Zo voorkom jij natte vlekken op je vloer.  Door de stevige structuur van de mat, blijft de mat haar werking en mooie uiterlijk lang behouden. Je bent dus verzekerd van een lange levensduur van zowel je mat als je vloeren!

Oplooprand

Oplooprand droogloopmatJe kunt kiezen voor een droogloopmat met of zonder oplooprand. Een oplooprand zorgt voor een nóg beter begaanbare mat. Dit is vooral handig voor bijvoorbeeld rolstoelgebruikers of kinderwagens. Verder dient een oplooprand ook als een extra antisliplaag, waardoor de mat nóg steviger op de grond ligt.

Je droogloopmat onderhouden

Deze matten zijn wasbaar. Dit maakt onze matten gemakkelijk in onderhoud. Wanneer je je mat regelmatig in je wasmachine wast, verleng je de levensduur van je mat. Je kunt onze matten vanaf 30°C wassen. We raden je aan de mat voor gebruik te wassen. Deze matten nemen namelijk extra veel vocht op wanneer ze in contact zijn geweest met vocht.

Droogloopmat op maat

Is de door jou gewenste mat niet beschikbaar? Dit is geen enkel probleem! Wij snijden onze matten namelijk graag voor jou op maat. Dit doen we gratis! Jij hoeft enkel je gewenste maten maar aan ons door te geven. Vervolgens snijden wij je mat voor jou op maat. Binnen 48 uur nadat jij je mat hebt besteld, verzenden we je de mat. Hierdoor heb jij zo snel mogelijk je mat pasklaar in huis!

Keuzehulp

Weet je niet goed welke mat geschikt is voor jouw situatie? Via onze keuzehulp om de juiste mat te vinden. Zo vinden we samen de beste oplossing die bij jou past.

De waardering van mattenexpert.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 433 reviews.